AVOCAT PERSONAL

Cabinetul avocatului "Leonid Karagheaur" ofera posibilitatea de a va inscrie la programul " Avocat personal''. La semnarea acordului, abonatul primeşte un card personalizat de plastic, care conţine informaţii despre program, telefoane de urgenta a avocatului.

 

La prezentarea de catre abonat al documentului colaboratorilor organelor statale, ultimii sunt obligati sa informeze despre retinere ori evntuale probleme avocatul, care este indicat in cardul personalizat al clientului. Programul prevede beneficii semnificative pentru plată ulterioară .

Pentru programul de servicii implicat avocat care se specializează în diferite domenii ale dreptului. În activitatea sa de avocat pentru a proteja drepturile civile sunt în strânsă colaborare cu diverse agenţii guvernamentale, precum şi agenţiile de aplicare a legii, care vă ajută să găsiţi rapid soluţii optime pentru problemele complexe cu care se confruntă clientul nostru.

"Avocatul personal" include următoarele servicii juridice:

  • Deplasarea avocatului (în caz de urgenţă) de reţinere. Serviciul este accesibil NON STOP;
  • Deplasarea avocatului la locul accidentului, implicarea în procesul de elaborare a documentelor primare, în cazuri contraventionale. Serviciul este accesibil NON STOP.
  • Acordarea serviciilor de consiliere verbale şi scrise cu privire la aspectele juridice (relaţie civile, penale, administrative, locuinţe, căsătorie şi familie, etc);
  • Acordarea serviciilor de consiliere verbale şi scrise privind siguranţa personală şi comportament în situaţiile potenţial periculoase şi de conflict;
  • Acordarea serviciilor de consiliere verbala si scrisa in relaţiile cu organele de drept;
  • Solicitarea telefonica in scopul reprezentarii în numele abonatului in fata diferitelor serviciilor publice;
  • Pregatirea si trimiterea interpelarilor la diverse instituţii şi organizaţii, în conformitate cu Legea privind avocaturii al R.Moldova din 2002.

ABONAMENT

Search