NEGOCIERI SI CONCILIERI

Un conflict precede intotdeauna o disputa in instantele de judecata.

Avocat este expert in analizarea, evaluarea si solutionarea acestor dispute mai inainte de a ajunge in instanta, fie ele comerciale sau private.

In multe cazuri negocierea directa sau una din metodele alternative de solutionare a conflictelor se dovedesc a fi mult mai rapide si mai eficiente din punct de vedere al costurilor, decat solutionarea conflictului in fata instantelor de judecata. In celelalte cazuri, si in cazul in care aceste metode esueaza, se ajunge la inaintarea unei actiuni in instanta. Din acest motiv depunem eforturile, acolo unde este posibil, sa solutionam disputele fara a recurge la instantele de judecata. Utilizam tehnici de solutionare alternativa a disputelor precum medierea, concilierea si arbitrajul. In plus, redactam, revizuim si negociem contracte prin care asiguram drepturile clientilor nostri in fata unor eventuale conflicte. Suntem mandri a fi printre promotorii arbitrajului ca alternativa la judecata indelungata, costisitoare si plina de riscuri din fata instantelor de judecata.

In ciuda faptului ca solutionarea conflictelor in fata instantelor de judecata de drept comun reprezinta metoda traditionala, punem intotdeauna in vedere clientilor nostri ca putem insera in contracte clauze de mediere, conciliere.

Cu toate ca solutionarea conflictelor prin intermediul instantelor de judecata reprezinta metoda traditionala. Desi exista diferente intre procedura arbitrala si cea utilizata in instanta, capacitatile noastre sunt pe deplin valorificate prin arbitraj. Cunoasterea detaliata a prevederilor legale si a tuturor consecintelor juridice posibile se transforma in instrumente valoroase de accelerare a negocierilor si in avantaje solide in fata adversarilor:

  • Rapiditate in obtinerea unei sentinte sau in solutionarea amiabila a conflictelor;
  • Mai mare incredere in corectitudinea si integritatea instantei de judecata;
  • Oferirea unei solutionari definitive a conflictului in fata instantei de judecata
  • Serviciile de solutionare alternativa a conflictelor comerciale;
  • Redactarea si negocierea de contracte comerciale;
  • Consultanta si servicii de mediere a conflictelor;
  • Recunoasterea si executarea silita a hotaririlor pronuntate in Republica Moldova si in strainatate.

SERVICII

ABONAMENT

Search