ONORARII

Onorariul avocatului este confidential si se stabileste prin negociere directa pentru fiecare serviciu, in functie de complexitatea acestuia si cerintele clientului. Onorariul poate fi negociat pentru un pachet de servicii, pentru toate fazele procesuale sau doar pentru o anumita instanta, ori pe baza de tarif orar.

Onorariul avocatului se stabileste prin contractul de asistenta juridica pentru fiecare serviciu profesional in parte, pornindu-se de la onorariile minimale stabilite de Uniunea Avocatilor din Republica Moldova.

Plata onorariului se poate efectua fie in mod direct in numerar, fie in contul bancar al cabinetului, facturandu-se serviciile avocatiale prestate.

Tot prin contract se stabilesc si esalonarile de plata a onorariului, convenite prin negociere cu fiecare client in parte.

Cheltuielile aferente activitatii prestate de avocat (taxe judiciare , taxe de avizare sau inregistrare, onorariu de expert sau executor, cheltuieli de transport, cazare si masa in cazul deplasarii in afara localitatii) vor fi suportate de client, separat de plata onorariului avocatial.

DOMENII DE ACTIVITATE

SERVICII

ABONAMENT

Search