Leonid Karagheaur

Servicii juridice de la un avocat profesionist!
Reprezentarea intereselor în instanțe naționale și internaționale, instanțele de arbitraj etc.

SERVICII DE AFACERI

Programul „Avocat de afaceri” – este o gamă desfașurată de servicii juridice specifice şi reprezintari ca un ajutor esential în afaceri.

SERVICII CIVILE

Un avocat civil întocmește creanțe și reclamații, contracte de drept civil și de muncă. Sunt angajați în soluționarea preventivă și judecată a litigiilor dintre părțile aflate în conflict, reprezintă interesele directorilor din instituțiile statului și din alte organizații.

ABONAMENT JURIDIC

Un acord special în care clientul primește o carte de identificare înregistrată a unui formular standard, care arată informații despre comportament într-o situație dificilă și numere de telefon de urgență cu un avocat.

Înregistrarea și servicii portuare pentru nave fluviale și maritime în Republica Moldova

Echipa noastră are o experiență vastă în agenturarea și asistență juridică în sectorul portuar. Avocații noștri sunt implicați în deservirea și sprijinul operațional al tuturor tipurilor de nave acostate în porturile R. Moldova.

DOMENII DE ACTIVITATE

DREPT CIVIL

Un avocat civil va ajuta la rezolvarea celor mai complexe litigii de proprietate.

DREPT COMERCIAL

Cabinetul de avocatură „Leonid Karagheaur” are o largă practică comercială și corporativă.

DREPTUL FAMILIEI

În agitația vieții de zi cu zi, fiecare persoană se confruntă cu multe probleme ale societății moderne.

DREPTUL MUNCII

Cabinetul de avocatură „Leonid Karagheaur” are o practică largă de aplicare a legilor muncii și de soluționare cu succes a disputelor individuale de muncă.

DREPT MARITIM SI FLUVIAL

Suntem specializati in toate aspectele privind comertul maritim international, furnizand o gama larga de servicii de consultanta juridica in Republica Moldova.

IMOBILIARE

Asistența juridică profesională în tranzacțiile cu imobiliare nerezidențiale rămâne în permanență relevantă.

DREPTUL MIGRAȚIONAL

Revenind la noi, veți primi sfaturi detaliate cu privire la orice problemă care vă interesează în domeniul legislației migrației din Moldova și țările străine.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cabinetul de avocatura Leonid Karagheaur oferă asistență calificată în domeniul protecției juridice a proprietății intelectuale, inclusiv invenții.

CEDO

În ultimii ani, un număr tot mai mare de cetățeni au apelat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Biroul avocatului „Leonid Karagheaur” le oferă asistență juridică calificată.

Statistici

Cazuri închise până a ajunge în instanță
0
Cazuri judiciare
0
Procese de succes
0 %
Membrii echipei
0

Recenzii ale clienților

5/5
NOTA 10 +. Mulțumim echipei pentru furnizarea de asistență juridică de înaltă calitate bazată pe seriozitate, respect și eficiență! Te caracterizează în consecință! Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi că ați acceptat să colaborați cu mine, în ciuda complexității problemei.
Anton
Bălți, Moldova
5/5
Am întâlnit mai mulți avocați, dar m-am stabilit pe Leonid. În prima etapă a problemelor mele, am observat organizarea și profesionalismul său. El era hotărât să mă ajute cu orice problemă. Până la urmă, s-a întâmplat - cu toții am decis în cel mai bun mod. Mulțumesc!

Maria Rachiu
Chișinău, Moldova
5/5
Am avut onoarea să folosesc serviciile de asistență juridică oferite de Leonid Karagheaur, care a demonstrat un grad ridicat de profesionalism, dăruire și implicare în întregul proces de cooperare.
Vă recomand pentru orice întrebare. Aici veți rezolva cu siguranță problema dvs.!
Natalia Volkovski
Chișinău, Moldova
Consultație Gratuită

Solicită Acum!