Despre noi

Echipa juridică profesională. Suntem angajați în afaceri de avocați de mai bine de 15 ani!

Fiecare specialist al echipei noastre are mulți ani de experiență practică în domeniul lor de drept. Pe drumul fiecăruia dintre noi, am întâlnit situații dificile atunci când a trebuit să luăm decizii pe cont propriu – uneori cruciale pentru clienții noștri. Fiecare dintre noi are o practică pozitivă imensă. Munca în echipă și schimbul de experiență ne permite să prezicem rezultatul situației în faza inițială și să protejăm cât mai mult interesele clienților.

Obiectivul # 1

Scopul cheie al activității noastre este protecția juridică cuprinzătoare a intereselor persoanelor juridice și persoanelor fizice, a drepturilor și libertăților acestora în cadrul legislației moldovenești.

Obiectivul # 2

Asigurarea unui nivel ridicat de servicii juridice care să corespundă standardelor internaționale de jurisprudență și să asigure un loc ca unul dintre liderii de pe piața serviciilor juridice locale.

Avocat șef

Leonid Karagheaur

Un lider excelent pentru echipă și un adevărat maestru în domeniul juridic!

Pe lângă mulți ani de experiență în dreptul moldovean, a lucrat la cazuri în instanțele rusești, ucrainene, române, turce și europene. A lucrat în diverse domenii ale jurisprudenței, de la dreptul familiei la mediere corporativă.

În prezent este specializat în legislația maritimă și fluvială, precum și în domeniul vamal și fiscal.

Valorile noastre

Eficienţă

Găsim cea mai scurtă cale de a vă rezolva problema. Dacă situația este suficient de simplă, nu căutăm un „fund secret” în cazul în care să pierdeți timp și bani. Avocații companiei au câștigat multe procese complexe, iar în fiecare dintre ei am raportat sincer cât de mare este probabilitatea victoriei în dispută.

Încredere

Fiecare client se poate baza cu încredere pe profesionalismul avocaților noștri, nu acordăm preferință nimănui și în același timp încearcă să-i ajute pe toți. Puteți, de asemenea, să aveți încredere completă în noi - tot ceea ce a spus în legătură cu consultarea unui avocat va rămâne între voi.

Eficienţă

Timpul înseamnă bani, nu-i așa? În plus, rezultatul unui caz depinde deseori de viteza luării deciziilor. Ne pasă de celulele nervoase ale clienților noștri și încercăm să lucrăm rapid și fără probleme. În orice moment din ziua în care veți deveni clientul nostru, un avocat va fi în contact și vă va răspunde la toate întrebările.

Transparenţă

Nu căutăm să vă confundăm cu termeni complexi, dimpotrivă, explicăm toate regulile legii și vorbim despre adecvarea pașilor făcuți. Este important pentru noi să înțelegeți și voi cum se desfășoară procesul. Compania are prețuri fixe pentru servicii, astfel că nu va fi surpriză cu factura finală.

Versatilitate

Lucrăm în diverse domenii de drept. Acestea sunt probleme legate de familie și copilărie, relații cu angajatorul, probleme de împrumuturi, gestionarea bunurilor mobile și imobile și a pensiilor, precum și dificultățile legale cu care se confruntă șoferii și multe altele.

Disponibilitate

Vă oferim servicii juridice de înaltă calitate, o abordare individuală și servicii confortabile pentru o taxă onestă foarte rezonabilă. Pentru început, vă oferim o consultație gratuită în care vom discuta despre procesul, treburile de timp și procedurile de plată.

Consultație gratuită

Asistență juridică de calitate

Oferim consultanță juridică. Facem tot ce este necesar pentru cazul dumneavoastră și, dacă este necesar, vă reprezentăm în instanță.