Servicii

ABONAMENT

AVOCAT BUSINESS

Activitatea oricărei întreprinderi sau organizații, indiferent de forma de proprietate și de extinderea activității acesteia, este reglementată de anumite legi, norme și reguli. Pentru nerespectarea acestor norme și reguli, conducătorii acestor organizații și personal pot purta răspundere administrativă și chiar penală.

 Nu este întotdeauna posibilă „achitarea” responsabilității, mai ales că ultimele inovații din codul penal al Republicii Moldova fac ca acest tip de soluționare a relațiilor cu funcționarii organelor de reglementare ale statului să nu fie foarte ieftine și să nu fie în siguranță.

AVOCAT PERSONAL

Cabinetul de avocatură „Leonid Karagheaur”, membru al Baroului din Chișinău, vă oferă să deveniți abonat al programului de asistență informațională și avocat personal.

Caracteristici ale programului: prin încheierea unui acord cu un birou de avocat, abonatul primește o carte de identificare înregistrată a unui formular standard, care arată informații despre comportamentul într-o situație dificilă și numere de telefon de urgență cu un avocat. Această cartelă (poliță) are o carte de plastic cu dimensiunea de 100×80 mm și este plasată pe prima pagină a cetățeanului Republicii Moldova.

DOMENII DE ACTIVITATE

DREPT CIVIL

Un avocat civil va ajuta la rezolvarea celor mai complexe litigii de proprietate.

DREPT COMERCIAL

Cabinetul de avocatură „Leonid Karagheaur” are o largă practică comercială și corporativă.

LEGEA FAMILIEI

În agitația vieții de zi cu zi, fiecare persoană se confruntă cu multe probleme ale societății moderne.

DREPTUL MUNCII

Cabinetul de avocatură „Leonid Karagheaur” are o practică largă de aplicare a legilor muncii și de soluționare cu succes a disputelor individuale de muncă.

DREPT MARITIM SI FLUVIAL

Suntem specializati in toate aspectele privind comertul maritim international, furnizand o gama larga de servicii de consultanta juridica in Republica Moldova.

IMOBILIARE

Asistența juridică profesională în tranzacțiile cu imobiliare nerezidențiale rămâne în permanență relevantă.

LEGEA MIGRAȚIEI

Revenind la noi, veți primi sfaturi detaliate cu privire la orice problemă care vă interesează în domeniul legislației migrației din Moldova și țările străine.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cabinetul de avocatura Leonid Karagheaur oferă asistență calificată în domeniul protecției juridice a proprietății intelectuale, inclusiv invenții.

CEDO

În ultimii ani, un număr tot mai mare de cetățeni au apelat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Biroul avocatului „Leonid Karagheaur” le oferă asistență juridică calificată.

Consultație gratuită

Asistență juridică de calitate

Oferim consultanță juridică. Facem tot ce este necesar pentru cazul dumneavoastră și, dacă este necesar, vă reprezentăm în instanță.